avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Daca ai un imprumut si de 4 ani nu mai lucrezi cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Daca ai un imprumut si de 4 ani nu mai lucrezi cu contract,deci ...

Daca ai un imprumut si de 4 ani nu mai lucrezi cu contract,deci nu ai platit mai esti poprit?
Ultima modificare: Duminică, 28 Ianuarie 2024
Xm3n, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:25, 28 Ianuarie 2024
Buma ziua, daca aveti disponibil in conturi bancare, da.
Dupa cum stiu nu poti retrage de la bancomat daca esti poprit,respectivul poate retrage bani de la bancomat ...dupa 3 ani nu se prescriu imprumutul

Madalina Pascu a scris:

Buma ziua, daca aveti disponibil in conturi bancare, da.

Ultima modificare: Duminică, 28 Ianuarie 2024
Xm3n, utilizator
Nu se prescrie creanța nici în 10 ani, dacă creditorul prin executor tot stăruie în executare, și prin stăruință întrerupe mereu prescripția.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie dupa 3 ani de indemnizatie ccc Cozmin880 Cozmin880 Buna dimineata, as vrea sa deslusesc un mister care pune in dificultate multi oameni. Va rog sa imi oferiti daca se poate o informatie legata de executarea ... (vezi toată discuția)
Buna seara , am si eu o intrebare in cazul in care iau amenda ... andrei120819 andrei120819 buna seara , am si eu o intrebare in cazul in care iau amenda contraventionala si nu o platesc ,ce se va intampla avand in vedere ca nu detin nici bunuri si ... (vezi toată discuția)
Executare dorinv dorinv speta: o executare silita. Cerea de executare facuta in 2003, executorul obtine incuviintarea executarii. Face poprire pe conturile debitorului. Intervin niste ... (vezi toată discuția)