avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata sulta partaj voluntar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata sulta partaj voluntar

In urma cu 2,5 ani am facut un partaj voluntar cu fratele meu. In urma acestuia am intrat in posesia a inca 3/16 din apartament, ajungand sa detin 6/16 din apartament, restul ramanand in continuare mamei noastre.
Jumatate din suma am achitat-o atunci, urmand ca cealalta jumatate sa i-o dau in termen de 6 ani.
Acum vreau sa ii mai dau o parte din banii ramasi de plata. Cum procedez? Trebuie sa mergem la notar sa anuntam/declaram ca i-am mai dat o parte din suma de plata?
Sau pot preciza ceva pe ordinul de plata atunci cand ii fac transferul?
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 28 Ianuarie 2024
cipry_blue, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 23:55, 28 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa ii achitati cu mentionarea detaliata a ceea ce reprezinta plata, prin ordinul de plata. Dupa achitarea integrala, este recomandabil ca fratele sa dea o declaratie notariala privind achitarea integrala a sultei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita apartament wiley_boss88 wiley_boss88 Buna seara. Am si eu urmatoare problema la care as dori ajutor din partea dumneavoastra Parinti mei sau despartit in urma cu 5 anii ,iar dupa divort mama cu ... (vezi toată discuția)
Partaj Tery74 Tery74 Am divortat de 4 ani, eu ramanand in apartament cu cei doi copii,fostul sot mutandu-se imediat fupa divort,nefacand partajul. Acum vrea sa vanda apartamentul ... (vezi toată discuția)
Chitanță Paulina inna Paulina inna Am o chitanță descrescătoare între mine și fratele meu in care scrie că îi plătesc fratelui meu o suma de bani reprezentând sultan conform ... (vezi toată discuția)