avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata sulta partaj voluntar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata sulta partaj voluntar

In urma cu 2,5 ani am facut un partaj voluntar cu fratele meu. In urma acestuia am intrat in posesia a inca 3/16 din apartament, ajungand sa detin 6/16 din apartament, restul ramanand in continuare mamei noastre.
Jumatate din suma am achitat-o atunci, urmand ca cealalta jumatate sa i-o dau in termen de 6 ani.
Acum vreau sa ii mai dau o parte din banii ramasi de plata. Cum procedez? Trebuie sa mergem la notar sa anuntam/declaram ca i-am mai dat o parte din suma de plata?
Sau pot preciza ceva pe ordinul de plata atunci cand ii fac transferul?
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 28 Ianuarie 2024
cipry_blue, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 23:55, 28 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa ii achitati cu mentionarea detaliata a ceea ce reprezinta plata, prin ordinul de plata. Dupa achitarea integrala, este recomandabil ca fratele sa dea o declaratie notariala privind achitarea integrala a sultei.
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune sot AdrianaBulboaca AdrianaBulboaca Buna ziua! Sotul meu este in coma. Doctorii i-au mai dat cateva saptamani. Va rog sa-mi spuneti care sunt drepturile mele in urmatoarea situatie: Eu si ... (vezi toată discuția)
Cumparare -vanzare mostenire deepgreen deepgreen Buna ziua, iata speta: mama si fratele ei, au mostenit un apartament de la mama lor. Detin certificat de mostenitor, fiecare pentru 1/2 din apartament, emis in ... (vezi toată discuția)
Sfat partaj imobil legea 112 rollex rollex Va rog sa ma sfatuiti, daca in situatia mea exista sanse de dobandire integrala a imobilului in urma unui partaj. In urma divortului am ajuns la o ... (vezi toată discuția)