avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, cum se impart cheltuielile de judecata la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, cum se impart cheltuielile de judecata la apartamente: ...

Buna ziua, cum se impart cheltuielile de judecata la apartamente: pe beneficiari, nr de persoane sau cpi? Un datornic trebuie executat. Am mai avut o situatie si atunci am impartit la nr. de persoane din cartea de imobil, dar nu stiu daca am procedat corect. Chiriasii nu pot plati, doar proprietarii. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:43, 29 Ianuarie 2024
Cheltuielile de aceasta natura se impart pe CPI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am nevoie de un răspuns sau o îndrumare de cum ... Ann4 Ann4 Bună ziua! Am nevoie de un răspuns sau o îndrumare de cum trebuie procedat. În blocul în care locuiesc sunt peste 50% apartamente în care nr de locuitori ... (vezi toată discuția)
Hotarari in cadrul adunarii generale in functie de cpi Marius.123 Marius.123 Buna ziua, va rog sa ma lamuriti raspunzand la urmatoarele intrebari : 1. pentru adoptarea unei hotarari in cadrul adunarii generale votul unui proprietar ... (vezi toată discuția)
Ascensor!!! ollyjunior ollyjunior Buna ziua, 1) Valoarea contractul de service mentenanta lifturi cum se repartizeaza la listele de cheltuieli ? 2) Daca se repartizeaza pe cote parti ... (vezi toată discuția)