avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tatal mamei mele (adica bunicul meu) a fost inchis in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tatal mamei mele (adica bunicul meu) a fost inchis in perioada ...

Tatal mamei mele (adica bunicul meu) a fost inchis in perioada comunista de 2 ori-odata cand mama inca nu avea 18 ani impliniti si a 2-a oara, cand mama avea 20 de ani. Pentru cea de-a 2-a perioada, mi s-a spus ca mama nu poate primi pensie, pentru ca la vremea cand bunicul a fost inchis, mama avea peste 18 ani ( adica era majora).
Cum sta situatia va rog in acest caz?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! mama are o pensie de 2526 lei (dupa impozitare, primeste ... marius66vl marius66vl Buna ziua! Mama are o pensie de 2526 lei (dupa impozitare, primeste 2473) si mai primeste o pensie dupa tatal ei, care a fost detinut politic, in valoare de ... (vezi toată discuția)
Solicitare instanta marire pensie de intretinere la nivelul venitului din tara de rezidenta galaoan galaoan Buna ziua. Va prezint urmatoarea situatie. 2 persoane divorteaza in 2012 au un copil minor si instanta il incredinteaza mamei, iar copilul pleaca cu mama in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara natasav natasav Un copil de 17 ani cu autism a fost institutionalizat pe o perioada scurta de timp din motive de sanatate a mamei , tatal a platit pensie alimentara in ... (vezi toată discuția)