avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Mama are o pensie de 2526 lei (dupa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Mama are o pensie de 2526 lei (dupa impozitare, primeste ...

Buna ziua!
Mama are o pensie de 2526 lei (dupa impozitare, primeste 2473) si mai primeste o pensie dupa tatal ei, care a fost detinut politic, in valoare de 852 de lei. Aceasta pensie o primeste pe alt cupon de pensie.
La maririle de pensie care au fost (sau vor veni), se ia in calcul pensia de 2526 sau ambele pensii ?
--
Deasemenea, tatal ei (adica bunicul meu) a fost inchis in perioada comunista de 2 ori-odata cand mama inca nu avea 18 ani impliniti si a 2-a oara, cand mama avea 20 de ani. Pentru cea de-a 2-a perioada, mi s-a spus ca mama nu poate primi pensie, pentru ca la vremea cand bunicul a fost inchis, mama avea peste 18 ani ( adica era majora).
Cum sta situatia va rog in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 14:03, 3 Noiembrie 2023
Buna ziua!
Cel mai indicat ar fi sa intrebati la casa de pensii.Ei stiu exact ce sa va raspunda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal mamei mele (adica bunicul meu) a fost inchis in perioada ... MariusPoppa MariusPoppa Tatal mamei mele (adica bunicul meu) a fost inchis in perioada comunista de 2 ori-odata cand mama inca nu avea 18 ani impliniti si a 2-a oara, cand mama avea ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara edymanuel2000 edymanuel2000 Tatal meu a parasit domiciliu acum 15 anii ( eu am varsta de 21 ani ) lasandu-ne singuri -pe mama mea si inca doi frati mai mici , in casa strabunicilor mei ... (vezi toată discuția)
In legatura cu pensia alimentara utilizator123456789 utilizator123456789 Vroiam sa va intreb in legatura cu un divort, situatia sta in felul urmator: parintii mei s-au despartit prin`92 aproximativ, dar cred ca au divortat de abia ... (vezi toată discuția)