avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Nu mai este obligația de 5 contracte la închirieri ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Nu mai este obligația de 5 contracte la închirieri persoane fizice?

Bună ziua! Am înțeles bine, din 2024 nu mai este obligația de 5 contracte la închirieri persoane fizice?
Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 15:29, 29 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai este incepand cu anul 2024 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din cedarea folosintei bunurilor, obligativitatea inregistrari la registrul comertului mihai.ghita mihai.ghita Buna ziua, O persoana fizica obtine venituri din cedarea folosintei bunurilor prin inchirierea spatiilor proprii, pana in acest moment sunt in derulare 5 ... (vezi toată discuția)
Mai mult de 5 contracte de inchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Undeva in ordinul 2333/2007 spune ca cei care au mai mult de 5 contracte de inchiriere in derulare la sfarsitul anului fiscal, incepand cu anul ... (vezi toată discuția)
Cass la un pfa fara activitate noina54 noina54 buna ziua.am un PFA fara activitate ,in 2024 am obligatia sa platesc CASS? MULTUMESC (vezi toată discuția)