avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt din Brăila, am fost căsătorită în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt din Brăila, am fost căsătorită în Constanța, după ...

Sunt din Brăila, am fost căsătorită în Constanța, după despărțire mam reîntors însărcinată inapoi în Brăila, copilul născut în Brăila, după divorț sa stabilit ,exercitarea drepturile părintești sa fie făcute de către mine.Din 2015 și eu și copilul suntem statibiliti în Germania, am revenit în România sa îmi schimb buletinul din cauza ca expirase dar sa schimb și domiciliu,copilul a făcut 14 ani și vreau sa ii fac buletin cu noua adresa,dar doamna de la ghișeu a zis ca nu se poate ca în sentința de divorț scrie ca domiciliu sa se facă la mine dar la adresa care scrie în sentința,acum nu știu ce sa mai fac,ce ma sfătuiți sa îmi iau un avocat sa ma duc la evidenta populație, sau sa ma duc la un avocat sa îmi dea o înștiințare precum nu am nevoie de procura din partea tatalui
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 12:03, 31 Ianuarie 2024
In practica se considera de catre cei de la evidenta populatiei o problema atunci cand sentinta face referire la o anumita adresa cand s-a stabilit domiciliul la mama, acea adresa avand relevanta in raporturile cu celelalt parinte pentru asigurarea drepturilor legaturii personale cu minorul la acea adresa.
Evident ca logica juridica expusa anterior este corecta insa functionarii fiind confruntati cu diverse situatii refuza procesarea cererii daca sentinta precizeaza cu exactitate o adresa de domiciliu.
Daca nu rezolvati intr-un final si nici in urma unei audiente va trebui sa va adresati din nou instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin 14 ani Azuru Azuru Buna ziua! Sunt cetatean roman (cetatenia dobandita). Am un copil de 14 ani, nascut in R Moldova. Pentru buletin stiu ca este nevoie de Hotararea ... (vezi toată discuția)
Ci la 14 ani. parinti divortati giordano giordano Buna seara! Un copil încredinţat mamei spre creştere şi educare prin hotarâre judecătorească. Din hotărâre rezulta ca tata nu este decăzut din ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minor lutzache lutzache Va rog sa ma lamuriti cum se stabileste domiciliul unui minor cu custodie comuna in cazul in care mama si tatal au acelasi domiciliu care este domiciliu ... (vezi toată discuția)