avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozitul forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozitul forfetar

Apropo..stie cineva daca se mai plateste forfetarul in 2010?Ca parca am inteles ca nu...Ca vor plati doar cei care desfasoara anumite activitati...sali de fitnessetc.
Cel mai recent răspuns: B.E.C. ARION , Consultant fiscal 23:16, 5 Februarie 2010
Sperante desarte, din pacate! Pentru ca s-au incasat bani buni de pe urma lui forfetarul isi va face datoria si de aici incolo.
Domnule MANEA as dori o lamurire daca e posibil...
Am infiintat in septembrie 2009 o intreprindere individuala care nu a functionat deloc de la data infiintarii.Trebuie sa platesc impozit??PE CE?
Cand ati inregistrat intreprinderea indivduala la Administratia Financiara ati depus si o declaratie cu veniturile estimate de dvs. a fi realizate. Conform acesteia ati platit impozit anticipat in 2009. La fel, se vor face plati trimestriale la acelasi nivel si in 2010.
Nu am depus nici o declaratie la Administratia Financiara in care sa declar venituri probabile...In afara de Camera de Comert - nu am facut nici un pas...
aveati la dispozitie 30 de zile in care sa depuneti la adm fin declaratia de impunere, daca nu ati facut-o sunteti pasibil de amenda si veti suporta impunere din oficiu !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit 2010 - pfa psih psih Buna ziua, Luna aceasta am finalizat actele pentru infiintarea unui cabinet de psihologie, inclusiv obtinerea C.I.F. Impozitul pt. anul 2010 se plateste ... (vezi toată discuția)
Firma fara activitate Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Am infiintat un SRL in urma cu mai bine de trei ani, firma care nu a avut activitate pana in prezent, fapt declarat periodic la fisc, conform ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie cic: angajat si pfa oanaj oanaj Buna ziua! a deranjez cu o intrebare legata de calculul indemnizatiei CIC: am venituri realizate din: - loc de baza de munca (8 ore, neintrerupt de ... (vezi toată discuția)