Apropo..stie cineva daca se mai plateste forfetarul in 2010?Ca parca am inteles ca nu...Ca vor plati doar cei care desfasoara anumite activitati...sali de fitnessetc.
Domnule MANEA as dori o lamurire daca e posibil...
Am infiintat in septembrie 2009 o intreprindere individuala care nu a functionat deloc de la data infiintarii.Trebuie sa platesc impozit??PE CE?
Cand ati inregistrat intreprinderea indivduala la Administratia Financiara ati depus si o declaratie cu veniturile estimate de dvs. a fi realizate. Conform acesteia ati platit impozit anticipat in 2009. La fel, se vor face plati trimestriale la acelasi nivel si in 2010.
Nu am depus nici o declaratie la Administratia Financiara in care sa declar venituri probabile...In afara de Camera de Comert - nu am facut nici un pas...
aveati la dispozitie 30 de zile in care sa depuneti la adm fin declaratia de impunere, daca nu ati facut-o sunteti pasibil de amenda si veti suporta impunere din oficiu !
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Impozit 2010 - pfa
psih
Buna ziua,
Luna aceasta am finalizat actele pentru infiintarea unui cabinet de psihologie, inclusiv obtinerea C.I.F. Impozitul pt. anul 2010 se plateste ... (vezi toată discuția)