avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara am cumpărat un autoturism de la un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara am cumpărat un autoturism de la un intermediar din ...

Bună seara am cumpărat un autoturism de la un intermediar din Deva cu numere de Ungaria , când am fost la înmatriculări am descoperit ca mașina este furată de pot face în situația dată ?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 11:06, 30 Ianuarie 2024
Problema o rezolva politia,nu?Se confisca masina,se ancheteaza intermediarul de la care ati achizitionat-o.De la intermediar veti primi banii inapoi.
Consultati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina mea a fost confiscata, motiv: furata Cosmin052030 Cosmin052030 Buna ziua, In urma cu 2 ani jumate am achizitionat o masina inmatriculata in Romania (de la un proprietar care o avea si el de aprox. 2 ani,din 2010) ... (vezi toată discuția)
Buna seara! vin si eu cu o problema legata de achiziționarea ... Jancon Jancon Buna seara! Vin si eu cu o problema legata de achiziționarea unui automobil! Masina pe care am cumparato( nu este achitata integral), nu este cumparata de la ... (vezi toată discuția)
Cum procedez in cazul in care am cumparat o masina furata? george_26 george_26 In luna ianuarie 2009 am cumparat un autoturism ce este inmatriculat pe Ungaria.dupa o saptamana am mers la politie sa verific masina daca e furata, si am ... (vezi toată discuția)