avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, locuiesc la casa insiruita , 6 case ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, locuiesc la casa insiruita , 6 case insiruite pe ...

Bună seara, locuiesc la casa insiruita , 6 case insiruite pe 1000 mp, a mea este de ex C2-U6 , țin sa precizez ca aditional am și lângă casa un teren drept de folosință exclusiva. Pot fi eligibil ?
Cel mai recent răspuns: RUSUALIN87 , utilizator 22:47, 29 Ianuarie 2024

RUSUALIN87 a scris:

Bună seara, locuiesc la casa insiruita , 6 case insiruite pe 1000 mp, a mea este de ex C2-U6 , țin sa precizez ca aditional am și lângă casa un teren drept de folosință exclusiva. Pot fi eligibil pentru casa verde ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eligibilitate program casa verde pentru casele lipite/insiruite sirbui sirbui Buna ziua, Am si eu o intrebare legata de programul casa verde, mai exact de eligibilitatea pentru casele insiruite tip duplex. In cazul meu locuiesc ... (vezi toată discuția)
Reantregirea dreptului de proprietate Mocanu Nicolae Mocanu Nicolae In anul 1989 am devenit proprietarul unei case si a unei suprafete de teren de 250 mp , in urma dezbaterii masei succesorale, dupa decesul mamei . La mostenire ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare constr( c1+c2) + teren in ilfov marius.anton marius.anton Am un teren 500 mp in ilfov( jumate jumate cu fratele meu). am construit si o casa tip duplex pe care am luat autorizatie de constructie ca \" locuinta cuplata ... (vezi toată discuția)