De la ora 11:00, pelive.avocatnet.ro,are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe
Poate beneficia un cadrul militar de acordarea contravalorii transportului sub forma unei sume forfetare în condițiile HG 1198/ 2022, normelor de aplicare aprobate prin ordinul M8 2023 publicat în MOR 41/13.01.2023, având în vedere ca a fost mutat în interes de serviciu, nu deține și nu a deținut la data mutării o locuință proprietate personala în localitatea locului de munca și nici soțul/soția, nu i s-a atribuit o locuinta de serviciu, de interventie, ori din fondul locativ de stat cu plata subvenionata a chiriei sau cazarea în caminul militar, are adresa de domiciliu la o distanta mai mica de 70 km de locul de munca, adresa modificata după intrarea în vigoare a Hotararii 1198 efectuata în baza unui contract de vânzare cumpărare cu uzufruct (pentru soacra cadrului) încheiat înaintea întrării în vigoare a hotărârii?
Dar în condițiile proiectului (citit de pe platforma dvs) de modificare a HG 1198/2022 aflat în dezbatere publica pana pe 07.02.2024?
Despre chirii
cristyan
Bună ziua .Sunt militar și pana acum 2 luni am primit compensatia de chirie de la serviciu. Acum mi-am facut o proprietate care este de rosu (nelocuibila ... (vezi toată discuția)