avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi de transport pentru cadru militar cu domiciul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi de transport pentru cadru militar cu domiciul stabilit pe baza unui contract de vânzare cumpărare cu uzufruct

Poate beneficia un cadrul militar de acordarea contravalorii transportului sub forma unei sume forfetare în condițiile HG 1198/ 2022, normelor de aplicare aprobate prin ordinul M8 2023 publicat în MOR 41/13.01.2023, având în vedere ca a fost mutat în interes de serviciu, nu deține și nu a deținut la data mutării o locuință proprietate personala în localitatea locului de munca și nici soțul/soția, nu i s-a atribuit o locuinta de serviciu, de interventie, ori din fondul locativ de stat cu plata subvenionata a chiriei sau cazarea în caminul militar, are adresa de domiciliu la o distanta mai mica de 70 km de locul de munca, adresa modificata după intrarea în vigoare a Hotararii 1198 efectuata în baza unui contract de vânzare cumpărare cu uzufruct (pentru soacra cadrului) încheiat înaintea întrării în vigoare a hotărârii?
Dar în condițiile proiectului (citit de pe platforma dvs) de modificare a HG 1198/2022 aflat în dezbatere publica pana pe 07.02.2024?

Alte discuții în legătură

Cadru militar - locuinta daramata - chirie blogtj blogtj Buna ziua, Sunt cadru militar angajat din 2016. Nu am detinut locuinta. In 2017 m-am casatorit - sotia nu a detinut locuinta. In 2019 am cumparat un ... (vezi toată discuția)
Despre chirii cristyan cristyan Bună ziua .Sunt militar și pana acum 2 luni am primit compensatia de chirie de la serviciu. Acum mi-am facut o proprietate care este de rosu (nelocuibila ... (vezi toată discuția)