avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua.Sunt mama unui elev de liceu,care din ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua.Sunt mama unui elev de liceu,care din septembrie plătesc ...

Bună ziua.Sunt mama unui elev de liceu,care din septembrie plătesc suma întreaga pentru transport,am toate facturile ,iar școala dă din umeri când întreb de ce nu i se decontează, primăria la fel,unde trebuie sa apelez,în situația mea mai sunt cel puțin 20 de copii
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 14:56, 30 Ianuarie 2024
Buna ziua!
Gratuitatea consta in a arata o adeverinta care atesta ca este elev atunci cand doriti sa-i faceti abonament de calatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Elevii la invatamantul postliceal beneficiaza de transport gratuit ... uncetateanN uncetateanN Elevii la invatamantul postliceal beneficiaza de transport(cu trenul) gratuit la fel ca si studentii sau de cel putin o reducere? (vezi toată discuția)
Decont naveta elevi mihaim1980 mihaim1980 Buna ziua! Sunt elev navetist in clasa a X-a,si de 2 ani de cand merg la liceu nu ni se deconteaza naveta. Cei de la scoala vor abonamente si nu se pot deconta ... (vezi toată discuția)
Decontare abonamente transport elevi Amalia112 Amalia112 Buna ziua , Pentru ca nu am reusit sa gasesc nicaieri acea H.G care sa ma lamureasca in privinta decontarii abonamentelor de transport pentru elevi , ma vad ... (vezi toată discuția)