avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua Vă rog frumos să-mi spuneți dacă, în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua Vă rog frumos să-mi spuneți dacă, în calitate ...

Bună ziua
Vă rog frumos să-mi spuneți dacă, în calitate de martor, am dreptul să solicit judecătoriei să aflu stadiul în care se află dosarul cauzei?
Vă rog un răspuns așa cum am răspun eu între 2010-2020 la peste 1600 de mesaje (acuma vad că sunt doar 1378), respectiv cu prevederea legală.
Cu un DA sau NU ori să-mi angajez un avocat, nu are rost să îmi răspundeți.
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Solicitare informatii de la procuror MihaiCL MihaiCL Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ca in cazul in care sunt parte intr un dosar penal atunci pot solicita informatii direct de la procurorul care se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Am solicitat printr-o petitie la inspectoratul general al politiei romane ..sorin, ..sorin, Sa mi se comunice stadiul cercetărilor in dosarul penal in care am fost audiat ca martor in data de 12-01-2017 mi sa adus la cunoştinţă ca aceasta calitate ... (vezi toată discuția)
Detalii dosar MaDaAlina MaDaAlina Buna ziua Am facut o plângere penală, iar acum dosarul a ajuns la parchetul Cornetu. Pentru a afla detalii despre stadiul dosarului am făcut o solicitare ... (vezi toată discuția)