avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. Am făcut un credit la banca în 2016. ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. Am făcut un credit la banca în 2016. După 6 luni ...

Bună ziua. Am făcut un credit la banca în 2016. După 6 luni nu am mai putut plăti ratele datorita unor probleme mari de sănătate, fiind conștientă de faptul ca voi fi executata silit. Luna aceasta am aflat de aceasta executare deși, de atâția ani nu am primit nici o înștiințare, nu m.a cautat nimeni, primesc pensia în cont bancar care nu este blocat........ Ce pot presupune? Ca executorul și.a îndeplinit parțial atribuțiile? A deschis procedura de executare, a primit hotărârea judecătorească și atât. Suntem în 2024 și probabil dobânzile se strâng.
Cel mai recent răspuns: Lorena sol , utilizator 07:24, 1 Februarie 2024
Cel mai bine ati discuta cu un avocat, se poate contesta acea executare silita dar doar intr-un anumit termen si de aceea ar trebui sa aveti discutia cu avocatul cat mai repede.

Dupa acest termen sunteti buna de plata, chiar daca puteati invoca prescriptia si scapa de datorie.
Îmi asum executarea. Mi.am asumat.o de la început. Ce ma deranjează pe mine este neîndeplinirea în totalitate a atribuțiilor executorului, care pare intenționată. Cu cât trece mai mult timp, onorariul lui creste, acesta fiind stabilit în funcție de suma. Suma creste datorita dobânzilor - se schimba și onorariu, deși am citit odată un articol dintr.o ordonanță ( art 38, alin 8, oug50/ 2010), în care se spune ca pe parcursul executării silite este interzisa perceperea dobânzilor și dobânzilor penalizatoare. Senzația mea este ca, deși, avem legi scrise negru pe alb, ne luptam cu morile de vânt. Din păcate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, plata cheltuielilor spiriy2005 spiriy2005 Buna ziua, Am calitatea de creditor intr-un proces de executare silita si doresc sa stiu daca sunt obligat sa achit eu cheltuielile de executare + onorariu ... (vezi toată discuția)
Am un credit de nevoi personale la cetelem.m am trezit executat ... Dani1993 Dani1993 Am un credit de nevoi personale la cetelem.M am trezit executat silit.Executarea silita este făcută de un executor judecătoresc privat.Nu înțeleg,el este ... (vezi toată discuția)
Camatarie acceptata de instantele romanesti corduneanunarcis corduneanunarcis in anul 2007 am imprumutat suma de 4000 euro pentru care am lasat garantie un pamant de 100 000 euro la vremea respectiva. dobinda era de 15 la suta pe luna. ... (vezi toată discuția)