avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am in proprietate personala un apartament, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am in proprietate personala un apartament, mostenit ...

Buna ziua. Am in proprietate personala un apartament, mostenit de la parinti, ca unica mostenitoare. Sunt la a doua casatorie, nu am copii din aceasta casnicie dar am un fiu din casatorie anterioara. Doresc ca dupa moartea mea, doar unicul meu fiu sa mosteneasca acest apartament. Care ar fi solutia adecvata? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Mostenire copii delia pop delia pop Buna ziua! Sunt căsătorită, iar soțul meu a mai fost căsătorit și are un copil din fosta căsnicie. Noi acum avem un copil împreună. Înainte de ... (vezi toată discuția)
Donatie sau vanzare- cumparare petrubogdsn petrubogdsn Buna seara. Va adresez o intrebare la care am primit multe raspunsuri, dar m-am gandit ca ma puteti ajuta cu un sfat mai bun. Tatal meu a mai fost insurat , ... (vezi toată discuția)
Dreptul sotiei asupra mostenirii sotului eml fe eml fe Buna ziua, sunt casatorit, la momentul casatoriei detineam in proprietate o casa cu gradina, ulterior parintii mei au decedat si am mostenit apartamentul ... (vezi toată discuția)