avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator/actionar la mai multe firme?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator/actionar la mai multe firme?

Buna ziua,

Pot sa fiu administrator/actionar la mai multe firme? Imi puteti indica si temeiul legal va rog?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Care este numarul maxim de salariati pe care il poate avea o firma aflata in inactivitate, suspendare de activitate ? GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL Firma respectiva este cotata pe Piata de Capital si are multi actionari care sunt prejudiciati prin faptul ca in loc sa lichideze firma cat mai urgent si sa ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru un s.r.l. in curs de radiere Jenu68 Jenu68 Buna ziua! Avem o firma care este in curs de lichidare judiciara din cauza expirarii sediului social. Sentinta este definitiva din iunie 2011 dar am aflat de ... (vezi toată discuția)
Administrator aura_1 aura_1 buna ziua zilele trecute, cineva mi-a propus sa fiu administrator special, al firmei sale ( in firma sunt 2 asociati), care este in insolventa intrebarea mea ... (vezi toată discuția)