avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cine are drept de control asupra prevederilor og ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cine are drept de control asupra prevederilor og 82/05.10.2023?

Cine are drept de control,asupra prevederilor og 82/05.10.2023 ,referitor la vînzarea de alcool în spațiile unde sunt amplasate jocuri mecanice?
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Dorian68 , utilizator 18:16, 30 Ianuarie 2024
Controlul respectării regimului legal al activităților din domeniul jocurilor de noroc, precum și aplicarea sancțiunilor se fac de către persoanele împuternicite din cadrul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc.
Probabil nu am pus bine întrebarea,og 82/05.10.2023 spune că în spațiile în care se desfășoară ca activitate principală utilizarea jocurilor mecanice este interzisă vînzarea de băuturi alcoolice.Nu se spune nimic despre interzicerea consumului ci doar despre interzicerea vânzării.Nu mă interesează cine verifică problemele legate de jocuri(licență,autorizație,etc)ci restul prevederilor din ordonanță.Intrun bar care are activitatea principală cafenea și bar,dar are 3 aparate de jocuri.Pt ca în ordonanță se specifică că în locațiile unde utilizare jocurilor este activitatea principală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege deschidere baruri/cafenele in apropierea scolilor. nicoleta vomvea nicoleta vomvea Buna ziua, Doresc sa imi deschid un mic bar/cafenea si spatiul pe care l-am gasit de inchiriat este in apropierea unei scoli (cca 50 m de scoala). Am ... (vezi toată discuția)
Codurile caen calina mihaela calina mihaela Vreau sa infintez o intreprindere individuala ,avand obiect de activitate comercializarea de produse in regim de bar . pot sa am si jocuri de ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare comercializare bauturi unsimpluutilizator24 unsimpluutilizator24 Buna ziua, Am o firma ce furnizeaza servicii de bar in diferite locatii (mergem noi in restaurante la nunti, ,botezuri, etc). Pachetele noatsre de servicii ... (vezi toată discuția)