avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Am pierdut 2 procese: unul la tribunal și ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Am pierdut 2 procese: unul la tribunal și unul la ...

Bună ziua! Am pierdut 2 procese: unul la tribunal și unul la Curtea de apel, am de plătit cheltuielile de judecata însă eu nu am primit decizia de la Curtea de apel(procesul s a finalizat în mai) ieri am primit înștiințare de la avocata firmei respective sa plătesc cheltuielile ca altfel ma executa. Ce pot face în acest caz? Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:32, 30 Ianuarie 2024
Trebuie comunicata hotararea, legalizata si apoi pusa in executare. Asadar, puteti sa ii spuneti dnei avocat ca veti achita cheltuielile de judecata dupa comunicarea hotararii judecatoresti.
Dacă cunoașteți suma ,aspect ce ar trebui sa reiasă din hotărârile judecătorești plătiți și scăpați de griji pt s evita o eventuala executare silita mai târziu.Dsca vreți sa trageți de timp pânditi data la care se redacteaza hotărârea din apel si plătiți imediat după ,dar stați cu o grija în plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minuta penală. când, după primirea ei, se face plata daunelor morale și cheltuielilor de judecată? AMIR2017 AMIR2017 Pe 6 octombrie sotul a primit hotararea judecatoreasca sub forma de minuta penala,intrebarea mea este: Trebuie sa vina hotararea definitiva ca sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o întrebare, dacă e cu putință. după 5 ani ... Julian 50 Julian 50 Bună ziua! Am o întrebare, dacă e cu putință. După 5 ani de proces cu statul român, și 4 instanțe adică Tribunal, Curtea de Apel, Înalta Curte de ... (vezi toată discuția)
Investire formula executorie ioanandrei ioanandrei Intr-un proces comercial care s-a judecat in fond ( TRIBUNAL) si in apel (CURTE DE APEL ) s-au dat sentinte favorabile mie ,iar aceste sentinte contin ... (vezi toată discuția)