avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in urmatoarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema. In urma ...

Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema.
In urma cu un an am avut un mic incident in trafic unde un copil a vrut sa traverseze neregulamentar si s a lovit de oglinda mea. A cazut, s a ridicat si a fugit. Eu eram aproape de intersectie si am oprit dupa intersectie sa nu incurc circulatia. Am coborat si nu mai era nimeni nicaieri. Dupa care am mers la politie sa declar incidentul unde am ramas fara permisul de conducere. In final dupa un an procurorul a dat nup. Acum la politie ma tot amana de la o saptamana la alta. Cum pot face sa mi recuperez carnetul mai repede?
Cel mai recent răspuns: Popescupop , utilizator 09:57, 1 Februarie 2024
Chiar nimeni nu știe sa mi răspundă? Nu vreau trimitere la alte cazuri similare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot lua permisul inapoi? Mihai47 Mihai47 Buna ziua,am un caz nefericit de permis suspendat de 8 luni si nu mai stiu absolut nimic de permis. Incidentul a avut loc in luna iulie 2016, mergeam ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar accident cu victime marius catalin marius catalin Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine daca se poate. Pe data de 23-06-2009 ma aflam la volanul masini in intersectia Iuliu Maniu cu Valea Cascadelor, ... (vezi toată discuția)
Retinere permis conducere basu radu basu radu Buna ziua! In urma cu 2 luni de zile mi s-a retinut permisul de conducere , si as dori sa ma ajutati prin a-mi arata cum trebuie sa procedez, pentru a-l ... (vezi toată discuția)