avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rezultat Alcool test eronat. Buna ziua. Am fost testat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rezultat Alcool test eronat. Buna ziua. Am fost testat cu alcool testul si a rezultat o alcoolemie ...

Buna ziua.

Am fost testat cu alcool testul si a rezultat o alcoolemie de 0,07. Stiind ca nu am consumat deloc alcool am solicitat recoltarea probelor biologice, rezultatul fiind 0 la ambele probe.

Am depus contestatie la judecatorie si am depus si rezultatul analizelor.

Intrebarea mea este daca mai trebuie sa ma prezint la proces.

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2024
alexc11, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:25, 1 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E indicat sa va prezentati, daca nu ati cerut prin plingere judecarea in lipsa, sau depunerea unei cereri separate.
www.avocatnet.ro/forum/discu...
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2024
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut alcool jdefootz jdefootz Am fost testat cu aparatul etilotest care a a indicat 0.16 mg/l, deoarece băusem doar un shot de tequila, am solicitat recoltarea probelor biologice, iar ... (vezi toată discuția)
alcooltest NarcisaDaiana NarcisaDaiana Daca am fost testat cu aparatul firmei Petrofac,nu trebuia sa ma duca la recoltare de probe biologice?? (vezi toată discuția)
Testare drugtest, fals pozitiv, ce se poate face? GreatC GreatC Bună ziua, Vă scriu în legătură cu o situație foarte nasoală din punctul meu de vedere, ieri 22/01/2023 am fost oprit de un echipaj de la poliția ... (vezi toată discuția)