avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua . Înalta Curte a precizat că remediul unei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua . Înalta Curte a precizat că remediul unei acțiuni ...

Buna ziua . Înalta Curte a precizat că remediul unei acțiuni promovate împotriva pârâtului predecedat la data introducerii cererii de chemare în judecată constă în formularea de către reclamant a unei cereri modificatoare a cadrului procesual prin chemarea în judecată a moștenitorului, în limitele temporale permise de legea de procedură. (Decizia nr. 606 din 24 februarie 2015 pronunţată în recurs de Secţia a II-a civilă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie având ca obiect constatarea nulității absolute a contractului de vânzare-cumpărare teren).Intreb ca sa stiu care sunt acele limite temporale .Va multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2024
bodisin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Cristea Aneta Luminița , Avocat 16:18, 31 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua! Potrivit are 204 Cod proc civil (1) reclamantul poate să îşi modifice cererea şi să propună noi dovezi, sub sancţiunea decăderii, numai până la primul termen la care acesta este legal citat.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2024
Avocat Cristea Aneta Luminița, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare va rog un raspuns adecvat referitor si la speta iccj ... bodisin bodisin Intrebare va rog un raspuns adecvat referitor si la speta iccj =care este momentul pana la care se face modificarea cererii de chemare in judecata si ... (vezi toată discuția)
Cum pot cauta o pesoana decedata stefaniajohnston stefaniajohnston Buna seara ,am o nelamurire daca puteti sa ma ajutati.Sint in proces de 2 ani si nu gasesc pesoana pirita ,este decedata din ani 70 ,80 ,nu o pot gasi nicaiesi ... (vezi toată discuția)