avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am avut un apartament pe care l-am dezmembrat in 2 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am avut un apartament pe care l-am dezmembrat in 2 apartamente ...

Am avut un apartament pe care l-am dezmembrat in urma cu 2 ani, in 2 apartamente mai mici, cu Carti Funciare diferite si cadastru si intabulare facute. Presedintele asociatiei de proprietari si administratorul refuza sa calculeze intretinerea pentru cele 2 apartamente si desi in Cartea Funciara apar numerotate, refuze sa certifice printr-o adeverinta existenta lor in bloc. Primaria imi cere aceasta adeverinta pentru a le putea inscrie pe rol. Eu nu pot inchiria, vinde etc, practic nu ma pot bucura de proprietatea mea. In acest moment administratorul calculeaza cote de impunere false pentru un apartament care nu mai exista de 2 ani. Am facut cereri peste cereri, am prezentat acte, cartile funciare ale celor 2 apartamente etc. Imi raspund in bataie de joc sa le spun eu care este legea care le impune lor sa faca asta si daca nu-mi convine sa-i dau in judecata. Am contestat inclusiv listele de intretinere. Ce pot sa fac pentru a obliga asociatia prin reprezentanti sa respecte legea. Cine poate sanctiona aceasta asociatie? Administratorul raspunde penal pentru intocmirea unor cote pentru un apartament care nu exista? Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2024
anadeleanu, utilizator

Alte discuții în legătură

Refuzul presedintelui de a semna adeverinta pt. vanzare flo1966 flo1966 Ce trebuie sa fac in cazul in care presedintele si administratorul refuza sa-mi elibereze adeverinta cum ca nu am datorii pe motiv ca trebuie sa desfiintez un ... (vezi toată discuția)
Vânzare apartament cu restanțe luciangav luciangav Care este valoarea minimă a restanței pentru care se poate pune în vânzare apartamentul proprietarului în cauză? Este vorba doar de cote restante sau de ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament il_so il_so Ce acte sunt necesare pentru vanzarea unui apartament?si de unde anume se obtin aceste acte? (vezi toată discuția)