Sunt aici să pun o întrebare pentru o prietena !
Fiul este împins de o fetiță și deranjat de câțiva ani, pana de curând când a fost împins într-un perete și s-a rănit la cap.
Din fericire nimic grav. ..doar o durere puternica si torcicollo...7 zile PS .
Mamele s-au întâlnit sa VB asa era vorba, dar mama fetiței a provocat-o împreună cu o altă persoană pe prietena mea spunându-i să-si învețe fiului său să se apere, si să stea departe de fiica iei, că dacă nu vrea să vină acasă bătut să-l țină acasă, si să stea la distanță ea ,iar ia i-a spus că nu este posibil, baiatului iei nu II este frica de fica iei .
Ca nu este posibil sa il tina acasa la care i-a răspuns "Da, draga mea, totul este posibil".A ridicat chiar si mâinile la mama copilului ofensat, la care ea a reacționat și i-a spus că dacă nu-și coboară mâinile, le va rupe. Fiului iei nu îi este frică de fiica ei, că dacă fiica iei II va face rău, din nou ,tot ceea ce ea îi va face lui, îi va face și ia fetiței.
Desigur, și cealaltă "martoră" nu a rămas tăcută și își spunea părerea... că atunci când copilul va fi închis în baie la școală, ce va face...
Problema este că acum mama copilului ofensat s-a trezit cu o plângere pentru amenințarea unui minor (mama fetiței a depus plângere și a schimbat și școala)... este motiv de îngrijorare.
Prietena mea este in Italia.
Multumesc
Buna ziua, ... sper ca nu s-au petrecut in Italia toate aceste lucruri, deoarece, daca este asa ar trebui sa contactati un avocat din Italia.
Daca, cele relatate s-au petrecut in Romania, ar fi bine sa mearga un avocat la politie pentru a vedea exact ce contine acea plangere. Este evident ca va urma o cercetare penala. Caz in care, la fel ar fi indicat sa se duca la audiere insotita de un avocat.
O mama disperata
anycoman
Buna seara,va rog ajutati-ma sa rezolv un caz poate nemai auzit.In 2005 am venit in Italia sperand sa gasesc ceva de munca acasa am lasat sotul si 3 din cei 4 ... (vezi toată discuția)