avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poartă acces din stradă. Bună seara am avut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poartă acces din stradă. Bună seara am avut specificat în ...

Poartă acces din stradă. Bună seara am avut specificat în actul funciar drept de acces cu mașina pe poarta vecinului meu. Între timp între vecinul meu și mine am făcut un gard despărțitor între proprietăți. Ași dori să fac poartă de acces la stradă pentru autoturisme de ce ași avea nevoie din punct de vedere legal? Menționez că poartă de acces pentru persoane am. Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Parcare in afara proprietatii private strada cu regin privat usedtobeNemesh usedtobeNemesh Buna seara, Am o problema cu un vecin care s-a decis sa nu mai lase pe nimeni sa parcheze masina pe partea lui de gard. Strada, lata de 6,4 m, nu are ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am cumpărat ultima casă de pe o stradă înfundată. ... bls_grg bls_grg Bună ziua, Am cumpărat ultima casă de pe o stradă înfundată. Strada se termină cu gardul unui vecin care are acces la casă de pe o altă stradă. ... (vezi toată discuția)
Drept de servitute, proprietate fara acces la drumul principal kosoq kosoq Buna seara, Acum cateva luni am cumparat o casa, iar dupa ce am depus actele la Distrigaz pentru racordarea la reteaua de gaze am avut neplacuta placere sa ... (vezi toată discuția)