avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Sunt nascut in Cadrilater in 1932 dar am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Sunt nascut in Cadrilater in 1932 dar am emigrat in ...

Buna ziua. Sunt nascut in Cadrilter in 1932 dar am emigrat in Suedia in 1986. Mai sunt eligibil legii 189, OG 105 , tinand cont ca atunci cand am parasit Romania a trebuit sa renunt la cetatenie. Adaug ca sunt pensionar in sistemul romanesc din 2001.
Cel mai recent răspuns: taraminunilor , utilizator 18:43, 1 Februarie 2024
Bună ziua.
Sunt necesare mai multe detalii. Simpla mențiune că ați emigrat în 1986 nu este suficientă pentru a vedea dacă situația dumneavoastră se află sub incidența acestor dispoziții legale.
Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2024
Manuela Rășină, administrator
Ce ar trebui sa mai spun? Fratii mei care sunt in SUA, dar nu au fost obligati sa renunte la cetatenie sunt beneficiarii acestor legi .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean roman- cetatean ucrainean copy25 copy25 Sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu prietena mea ucraineanca. Ar exista 1 viziune pe termen scurt si una pe termen lung.. Viziunea pe termen ... (vezi toată discuția)
Dobandire cetatenie romana epopa epopa Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea privinta:Cum poate fiica israeliana majora a unui cetatean roman sa dobandeasca si cetatenia romana? Fac ... (vezi toată discuția)
Legea nr.186/2016-cumparare vechime la pensie LucianSt LucianSt Am emigrat acum 10 ani in Canada.Am cetatenie romana,pasaport romanesc,dar nu mai am buletin.Am mentiunea pe pasaport \"cetatean roman cu domiciliul in ... (vezi toată discuția)