avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general receptii la avize?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

receptii la avize?

Buna ziua, am o nelamurire. Eu primesc marfa pe depozit dupa care o dau celor 2 puncte de lucru cu aviz. Este nevoie ca la aceste avize sa se faca receptii?
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 12:24, 2 Februarie 2010
Marfa o primiti cu factura, presupun. Pe aviz transmiteti marfa mai departe, doar cantitativ, sau si valoric ? Daca comunicati valoarea, aceasta ce reprezinta ?
Ce forma de comert practicati ( caci va referiti la marfa ) - en-gros sau cu amanuntul ? Desigur ca receptia este necesara. O faceti dvs , o data cu primirea facturii ?
De ce nu abordati nelamuririle dv. cu contabilul, in primul rand ? Intra in atributiile lui sa va organizeze evidenta contabila. Iar receptiile tin de evidenta contabila.

Daca dv. sunteti contabilul, incepeti prin a transmite toate informatiile necesare pentru a putea obtine un raspuns potrivit .
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2010
Florin Marius Savu, Consultant fiscal
da se face nir, in cazul notei de transfer intre gestiuni nu este obligatorie:P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura si casa de marcat fiscala letitias letitias Am o firma en gross.As dori sa stiu daca in acelasi spatiu cu marfa am voie sa lucrez cu facturi si cu casa fiscala pentru vanzari en gross si en ... (vezi toată discuția)
Nota de recepti lilicrin lilicrin Pentru realizarea de note de receptie exista un formular anume sau un program? Multumesc pt ajutor. (vezi toată discuția)
Ce documente se intocmesc la transferul intre gestiuni? carmenbn carmenbn Am o gestiune pt. marfuri en-gros si una pt.marfuri la pret cu amanuntul.Pot transfera marfa din gestiunea cu amanuntul in cea en-gros?(dupa cateva zile,marfa ... (vezi toată discuția)