avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Stramutare. Care este procedura de redeschidere al ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Stramutare. Care este procedura de redeschidere al unui dosar ...

Stramutare. Care este procedura de redeschidere al unui dosar inchis, in alt judet in baza unor documente eliberate de autoritatile statului care demonstreaza discriminarea din proces si interpretarea eronata contrara sensului corect al cuvintelor, avand ca si rezultat sustinerea unei parti din proces si cauzarea de grave prejudicii materiale celeilaltei parti? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua , am nevoie de ajutor cristiananicoleta cristiananicoleta in hotararea de divort s-a gresit numele minorului pe care il am in custodie ,imi pute-ti spune cum sa fac o cerere de indreptare ?? Va multumesc (vezi toată discuția)
Stramutarea cauzei penale ramy84 ramy84 Prin Ordonanta Procurorului s-a dispus scoaterea de sub urmarire penala a invinuitei pentru infractiunea de delapidare. Prin plangerea partii vatamate ... (vezi toată discuția)
Rejudecare dupã câștig cedo. art. 408 indice 1 cod procedura penala. bgvl bgvl Am avut un proces penal si am fost condamnat definitiv pentru luare de mita dupa 11 ani si 7 luni. Pe toata perioada procesului(11 ani si 7 luni) am fost ... (vezi toată discuția)