avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general impozit forfetar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

impozit forfetar

Buna ziua ,am o firma cu o cifra de afaceri sub 12000euro pe an.La sfirsitul trimestrului 3 aveam platit tot impozitul forfetar alocat anului2009 (1500lei).Intrebarea este:daca in trim 4 nu am avut activitate trebuie sa mai platesc 550lei ca impozit forfetar sau se face regularizare? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: liviu66 , utilizator 08:57, 3 Februarie 2010
Multumesc pentru informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum declar aprilie la impozit forfetar? monica_gmg monica_gmg Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea privinta - am o societate la care declar trimestrial impozitul pe profit. tinand cont de noile modificari fiscale, ... (vezi toată discuția)
Societate cu pierdere pe 2008 -impozit forfetar ? simomagda simomagda Buna ! In cazul in care o societate este pe pierdere pe ultimii 3 ani iar pe primele 2 trimestre din 2009 la fel, cum se calculeaza impozitul forfetar ? (vezi toată discuția)
Impozit forfetar ptr.pierdere pe 2008 barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd As dori sa stiu ,cit trebuia platit la impozitul pe profit pe tr.II 2009,daca o intreprindere a fost in 2008 pe pierdere. Veniturile au fost in valoare de ... (vezi toată discuția)