avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... alocatie copil in romania , copil nascut in Cipru
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

alocatie copil in romania , copil nascut in Cipru

buna ! sper ca cineva ma poate ajuta sa clarific situata legata de alocatia copilului din romania. Eu sunt cetatean roman iar tatal este cipriot. locuim in cipru, copilul are certificatul de nastere transcris in actele romanesti. am depus dosarul in romania , iar doamna de la ghiseu mi-a spus: 'de ce nu depunem in Cipru ? tatal este cipriot si se da alocatie si in cipru .............' legal nu cred ca este o abordare corecta ?! din cate stiu copilul are dreptul in una din cele 2 tari, in cipru este mai complicat pentru ca nu suntem casatoriti si ne cer ff multe acte auxiliare, iar beneficiile copilului sunt calculate pe baza venitului familiei, Eu am decis sa aplic in romania si nu vad de ce beneficcile copilului i-ar fi refuzate in RO... stie cineva mai multe detalii ?

Alte discuții în legătură

Bună ziua.locuiesc în românia și doresc să mă căsătoresc ... cristina1971234 cristina1971234 Bună ziua.Locuiesc în România și doresc să mă căsătoresc în Cipru cu un cetățean din Bangladesh care lucrează în Cipru.Cum pot face acest ... (vezi toată discuția)
Nationalitate copil pushtiu_23 pushtiu_23 Buna ziua! am si eu intrebare, sunt insurat cu o rusoaica, am locuim in Cipru si o sa avem un copil. Copilul se va naste in Cipru si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Obtinere dubla cetatenie copil nascut in cipru din parinti cu cetatenii diferite adinabotoaca adinabotoaca Buna ziua si nu in ultimul rand La multi ani si sa aveti un 2013 minunat! As dori sa stiu care sunt conditiile si pasii ce trebuiesc urmati pentru ca ... (vezi toată discuția)