avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nationalitate copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nationalitate copil

Buna ziua! am si eu intrebare, sunt insurat cu o rusoaica, am locuim in Cipru si o sa avem un copil. Copilul se va naste in Cipru si vreau sa stiu ce nationalitate va fi copilul si ce pasi trebuie sa urmam pentru inregistrarea lui.
Cel mai recent răspuns: Cris1971 , utilizator 23:53, 2 Mai 2015
Va fi cetatean cipriot (depinde cum sunt legile la ei si daca prin nastere castiga cetatenia) cu nationalitate romana sau rusa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in cipru eugeniachicu eugeniachicu Salutare. Am o dilema...Sunt cetateanca a Romaniei dar cu domiciliu in Basarabia. Locuesc la moment in Cipru si permisul meu de sedere este legal bazat pe ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cetateniei ruse FlorinGeorge16 FlorinGeorge16 Buna ziua . Sunt cetatean roman.... momentan ma aflu la stiudi in Rusia.... intrebarea mea e : doresc sa ma insor aici cu o rusoaica .. care sunt documentele ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil in romania , copil nascut in cipru Laura Mar Laura Mar buna ! sper ca cineva ma poate ajuta sa clarific situata legata de alocatia copilului din romania. Eu sunt cetatean roman iar tatal este cipriot. locuim in ... (vezi toată discuția)