avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua.Locuiesc în România și doresc să mă ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua.Locuiesc în România și doresc să mă căsătoresc ...

Bună ziua.Locuiesc în România și doresc să mă căsătoresc în Cipru cu un cetățean din Bangladesh care lucrează în Cipru.Cum pot face acest lucru?Ce acte am nevoie?
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 12:56, 22 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Casatoriile in R. Cipru se incheie la Oficiul de Stare Civila al Primariei in a carei raza teritoriala se afla cetateanul roman care doreste sa incheie casatoria.

Pentru aspecte privind actele necesare si procedura prevazuta de legislatie trebuie sa va adresati primariei unde urmeaza sa fie incheiata casatoria iar dupa obtinerea certificatului de casatorie cipriot cetatenii romani trebuie transcrisa casatoria fie se pot prezenta la ambasada romaniei din cipru ori la autoritatile romane din tara. pentru inscrierea certificatului de casatorie. Aveti alaturat si un link pentru treanscrierea casatoriei la autoritatile romane din R.Cipru
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Mai 2023
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
Dar eu locuiesc în România,nu în Cipru.Pot încheia căsătoria în Cipru?
RASPUNSUL ANTERIOR E PTR CASATORIA IN CIPRU!!! Evident ca se poate dar ulterior o inscrieti la autoritatile romane.
Ultima modificare: Luni, 22 Mai 2023
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in cipru eugeniachicu eugeniachicu Salutare. Am o dilema...Sunt cetateanca a Romaniei dar cu domiciliu in Basarabia. Locuesc la moment in Cipru si permisul meu de sedere este legal bazat pe ... (vezi toată discuția)
Casatorie in cipru iu2llia iu2llia buna ziua. vreau sa stiu ce acte am nevoie pentru casatoria in cipru cu un cetatean din bangladesh. va multumesc (vezi toată discuția)
Cetatenie romana pentru doi copii nascuti in cipru von_wonderland von_wonderland Buna ziua. Va rugam frumos sa ne ajutati cu ceva lamuriri cu privire la obtinerea documentelor de cetatenie romana pentru doi copii nascuti in Cipru, unul in ... (vezi toată discuția)