avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna. Problema sta in felul urmator: Suntem casatoriti ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna. Problema sta in felul urmator: Suntem casatoriti si locum ...

Buna.
Problema sta in felul urmator:
Suntem casatoriti si locum in Germania. Am aflat ca ma inseala. Avem UN bebelus de O luna. El nu vrea Sa divorteze ca ii E bine asa o femeia la cratita una pt distractie. In Martie merge in Tara pt a transcrie certificatul de nastere al copilului Si as Dori Sa nu ma Mai intorc Si Sa divorteze . Voi locui la socrii. Ma poate acuza de rapirea copilului? Ce Si cum ma sfatuiti Sa fac. Ajutor va ROG!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:24, 2 Februarie 2024
Când veniți în tara introduceți divortul și cereti pe calea ordonanței presedintiale ca minorul sa qiba locuinta la dvs in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac sa castig tutela fetitei mele ? johannw johannw buna.am si eu o rugaminte daca puteti sa ma ajutati, sa ma indrumati cum sa castig tutela fetitei mele de 1 an si 5 luni.In 2008 luna DEC s-a nascut fetita ... (vezi toată discuția)
Divort Bectz Bectz Eu lucrez in germania din dec.2017 in dec 2018 aveam o banuiala ca sotia ma inseala cu o anume persoana coleg de serviciu.in ianuarie 2019 am fost acasa pt a ... (vezi toată discuția)
Poate sa imi ia copilul? IoanaTeo IoanaTeo Buna ziua! Am o fetita de aproape 3 ani , locuiesc in alta tara cu tatal ei care este de alta nationalitate si nu suntem casatoriti. Fetita are cetatenie ... (vezi toată discuția)