avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Suntem un ONG. Acreditare unitate sanitara/dispecerat ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Suntem un ONG. Acreditare unitate sanitara/dispecerat îngrijire medicala la domiciliu?

Bună ziua! Suntem un ONG. Pentru a acredita o unitate sanitara/dispecerat în vederea îngrijirii medicale la domiciliu, care sunt pașii care trebuie urmați? Cum obțin acreditarea? De ce documente am nevoie pentru asta?
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Curs oferit de ong Adela Popa Adela Popa Buna ziua, Intrebarea mea ar fi daca un ONG poate sa ofere cursuri de formare fara a avea acreditare ca furnizor de formare. ONG-ul pe care il conduc are in ... (vezi toată discuția)
Acreditare unitate de invatamant privat -liceu particular Ruxandra94 Ruxandra94 Va rog sa imi spuneti care sunt pasii necesari si actele de care este nevoie pentru a infiinta si a acredita un liceu particular. (vezi toată discuția)
Căsătorie cu străin dintr-un stat care nu e in uniunea europeana garetbora garetbora Căsătorie cu străin dintr-un stat care nu e in Uniunea Europeana???? Buna ziua. Ce acte si ce demersuri trebuie făcute pentru că un cetățean român ... (vezi toată discuția)