avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Am fost sa plătesc impozitul la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Am fost sa plătesc impozitul la primărie, moment ...

Bună ziua!
Am fost sa plătesc impozitul la primărie, moment în care am fost înștiințat ca am sechestru pe mașină. Menționez ca în anul 2008 am făcut un credit pe care nu l-am mai putut plati integral rămânând restant o parte din el. Nu am primit nicio înștiințare de executare.
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!

Alte discuții în legătură

Sechestru pe autoturism după un credit gabinella gabinella Buna seara . Am avut un credit la TBI in 2006 . Am platit o perioada apoi nu am mai reusit . A trecut mai mult timp , am primit mai multe instiintari de plata ... (vezi toată discuția)
Am rate neplatite la 5 banci si la 1 firma de leasing Daniel30 Daniel30 Buna ziua tuturor ! Am si eu o nedumerire ! Din cauza unei idei de afaceri foarte proaste am reusit performanta negativa sa acumulez datorii totale la 5 banci ... (vezi toată discuția)
Calcul prescriptie datorie doraly10 doraly10 Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns.Am un credit luat la Cec in 2008.Perioada de rambursare era pe 10 ani, 2008-2018 .Am platit o perioada, ... (vezi toată discuția)