avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am condus cu permis-ul suspendat și am avut și un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am condus cu permis-ul suspendat și am avut și un accident fara victime....este posibil să-mi recapăt permis-ul înapoi

Am condus cu permis-ul suspendat și am avut și un accident fara victime fara alte mașini doar a mea , întrebarea este , ii posibil să-mi de-a înapoi permis-ul de conducere au trecut 6 luni deja și nimic
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:41, 3 Februarie 2024
Aveți dosar penal, nu e contravenție.
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Februarie 2024
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. numele meu este george si am si eu o intrebare. am ... George.G1 George.G1 Buna ziua. Numele meu este George si am si eu o intrebare. Am facut accident cu masina, neacordare de prioritate. Politia mi-a luat permisul pe 3 luni si am ... (vezi toată discuția)
Permis conducere suspendat ca urmare accident cu vatamare corporala traianim traianim Buna ziua! In urma cu trei luni am avut un accident rutier, pentru care ma fac vinovat, soldat cu vatamare corporala. Mi-a fost retinut permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma cu cateva zile am plecat de la un club cu ... Georgeplss Georgeplss Buna ziua! In urma cu cateva zile am plecat de la un club cu 2 prieteni si am facut accident. Nimeni nu si aminteste nimic si cand am dat declaratiile am spus ... (vezi toată discuția)