avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt 2 cim la aceeasi societate Unul full time,program ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt 2 cim la aceeasi societate Unul full time,program 9-17 Celalalt ...

Sunt 2 cim la aceeasi societate
Unul full time,program 9-17
Celalalt part time program 9-11
Este corect sau nu?daca a fost incheiat mai demult ,trebuie modificat acum ,cf noii legi?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:25, 3 Februarie 2024
Ar trebui modificat programul de munca la unul din c.i.m. , astfel incat sa nu mai existe suprapunere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat part-time / program flexibil de munca sav83 sav83 Buna ziua, doresc sa inchei un contract individual de munca pentru o persoana angajata part-time 4 ore, dar sa ii ofer o flexibilitate lunara asupra ... (vezi toată discuția)
Noua lege despre mai multe locuri de munca Iulicabombonica Iulicabombonica Buna ziua. Stiu ca s.a dat legea ca nu mai e voie sa ai 2 contracte de munca full time, iar daca ai part time al doilea loc de munca programele celor 2 ... (vezi toată discuția)
Pot avea doua contracte de munca de 8 ore/zi fiecare trecute in cartea de munca? ContSters56609 ContSters56609 Sunt student la master, iar un profesor de-al meu mi-a propus sa lucrez la un proiect de cercetare timp de 1 an si opt luni cu carte de munca si contract de ... (vezi toată discuția)