avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comanda anulata.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comanda anulata.

Am anulat o comandă din cauza ca nu au respectat termenul de livrare. Tin sa mentionez ca era platita. Comerciantul nu mai imi raspunde nici la mail, nici la telefon, nici la sms... de citit, citeste ce ii scriu... caci a doua zi după ce i-am dat mail că anulez, am verificat statusul comenzii si era: "comanda anulată ". Cum imi pot recupera banii?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Februarie 2024
titiritza, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:17, 3 Februarie 2024
Prin sesizare la ANPC sau acțiune in instanta. Depinde de cuantumul solicitat a fi restituit.
Cabinet de Avocat Baltă Adriana-Veronica, Avocat
termenul maxim de rambursare e de 30 zile. daca a fost o comanda personalizata nu veti primi banii
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! as avea nevoie de o indrumare specializata in urmatorul ... deelmercury deelmercury Buna seara! As avea nevoie de o indrumare specializata in urmatorul caz: am plasat o comanda pe un site online din Romania (magazin cunoscut la nivel ... (vezi toată discuția)
Comanda online - neonorata ionita_add ionita_add Buna seara, In data de 11.11.2015 am efectuat o comanda online la firma importanta de vanzari. Am comandat un smartfone in val de 1300lei. Plata s-a ... (vezi toată discuția)
Am comandat online niște grinzi și le-am plătit în avans, iar acum nu mai pot lua legătura cu firma. cum îmi pot recupera banii? NihilSineLinea NihilSineLinea Buna ziua. Am comandat in data de 26 august online niste grinzi de la un depozit de materiale de constructie online. Am fost contactata de ei sa confirm ... (vezi toată discuția)