avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Srl pentru închirierea casei în regim hotelier
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Srl pentru închirierea casei în regim hotelier

Buna ziua!
Doresc să deschid un srl pentru închirierea unei case in regim hotelier, însă casa este pe numele tatălui meu. Din ce am înțeles, se face un contract de închiriere intre mine și el că să pot deschide firma pe numele meu. Întrebarea mea este daca ulterior voi plati impozitul pe clădire nerezidentiala că persoana juridica in urma acelui contract de închiriere cu titlu gratuit.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Februarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Am achizitionat un imobil prin credit pe srl (micro). Mytro Mytro Buna ziua, Am achizitionat un imobil prin credit pe SRL (micro) si i-am schimbat cu acordul asociatiei de proprietari destinatia ca punct de lucru (la fel ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa am in vedere pentru a inchiria legal un apartament? anamaria000 anamaria000 Doresc sa inchiriez pe airbnb.com un singur apartament si as dori sa stiu ce ar trebui sa fac ca sa fie totul legal. Trebuie sa am autorizatia ... (vezi toată discuția)
Impozit local rezidential/nerezidential + casa de marcat la inchiriere FlorinGCF FlorinGCF 1. Am o casa proprietate personala, pe care vreau sa o dau prin contract de comodat (folosinta gratuita) unei firme. Firma respectiva nu isi face acolo nici ... (vezi toată discuția)