avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Nr de telefon nou, primesc zilnic apeluri si mesaje, ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Nr de telefon nou, primesc zilnic apeluri si mesaje, unele in ...

Nr de telefon nou, primesc zilnic apeluri si mesaje, unele in limbaj licentios, adresate altor persoane. Am mers in magazinul Telekom de unde am achizitionat telefonul nou si nr nou, baiatul de la ghiseu mi-a spus ca nu mi-l pot schimba decat daca achit 120ron taxa schimbare nr. Este o situatie ridicola si nu cred ca este vina mea ca Telekom a reciclat un nr, fara a-l verifica mai intai ca este "sigur" deci nu ar trebui sa platesc tot eu.

Care imi sunt optiunile, va rog?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:14, 3 Februarie 2024
situatia e ridicola dar nu puteti trage compania la raspundere. din punct de vedere al contractului, ei isi indeplinesc obligatiile asumate. ca optiune, puteti bloca numerele invazive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda telekom andreeanx80 andreeanx80 Posed o cartela telekom(CU NR.0765------) de aproximativ 4 ani si ceva,o cartela a carei valabilitate am intretinut.o prin efectuarea de reincarcari periodice. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o problema cu un număr de telefon abonament. numărul ... Cosmin_999 Cosmin_999 Buna ziua, am o problema cu un număr de telefon abonament. Numărul a rămas în mai multe baze de date după ce l am preluat eu. Mă suna de la diverse firme ... (vezi toată discuția)
Pierdere si recuperare telefon Adrian10000 Adrian10000 Buna seara! in urma cu doua zile, am mers pe la o cunostinta, acolo se aflau mai multe persoane. mi-am lasat telefonul pe masa pt ca asa obijnuiesc mereu ... (vezi toată discuția)