avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Pe 3 dintre foile de observație din dosarul unui ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Pe 3 dintre foile de observație din dosarul unui pacient decedat ...

Pe 3 dintre foile de observație din dosarul unui pacient decedat în spital apare aceeași dată dar cu diagnostic și tratament medicamentos diferit scris cu pixul Exista posibilitatea unei asemenea erori sau foile au fost completate ulterior pentru a ascunde malpraxisul?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:03, 4 Februarie 2024
Nu mă refeream la motivele cererii Sigur că sunt particularizate ,ci doar daca exista o introducere standard ,cu art de lege .....
Nu exista model.
In nota dvs. de observatii trebuie sa apara datele dvs. de identificare, calitatea dvs. in dosarul nr. ... si nominalizarea observatiilor. Daca aveti documente care va sustin punctul de vedere, le mentionati in nota si le atasati in original (dvs. pastrati o copie).
Depuneti nota dvs. la dosarul cauzei cu nr. de inregistrare/ data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună am avut un proces care sa finalizat am primit semntinta ... Carolina Kinda Carolina Kinda Bună am avut un proces care sa finalizat am primit sentinta definitiva care a fost cu suspendare dar cu obligația de prezentare la serviciu de probatiune ... (vezi toată discuția)
Dosar penal ucidere din culpa malpraxis medical clasat in expertiza ... Alina Avila Alina Avila Dosar penal ucidere din culpa malpraxis medical clasat In expertiza medico legala se constata legătură de cauzalitate intre infectiile contractate in spital ... (vezi toată discuția)
Malpraxis medical- cine poate reclama? ContSters53977 ContSters53977 In urma unei erori in stabilirea diagnosticului, starea pacientei s-a agravat, ducand la decesul acesteia. Parintii/sora decedatei pot sesiza Colegiul ... (vezi toată discuția)