avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de proprietari

Exista vreo lege care sa reglementeze fumatul in scara blocului? Daca da,care este aceasta?Toti locatarii sunt si proprietari,dar scara blocului este proprietate comuna.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:33, 20 Februarie 2024
Bunul simt. De ce trebuie sa-i imputi pe ceilalti? Fumatorii sa iasa in propriile balcoane.
Doar fumatorii au drepturi? Ceilalti nu au?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Februarie 2024
Daaliana, utilizator
Asociatia de proprietari prin regulamentul de ordine interioara dispune obligatii in sarcina locatarilor referitor la modul de utilizare parti comune
multumesc.
Imputiti sunt ei de-a gata.Nu exista femeie de servici de 20 de ani si nu au dat niciodata cu matura sau sa spele pe jos.programul de liniste care este stipulat atat in lege cat si in statutul asociatiei nici vorba sa fie respectat.
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2024
Manuela Rășină, administrator
In mod normal nu exista o interdictie a fumatului pe proprietatea comuna, insa o hot. a AG in acest sens, trebuie respectata de catre toti proprietarii, membri si nemembri ai as. prop.
Insa, trebuie ca proprietaruii sa fie informati despre aceasta hotarare si mai ales puneti afise speciale cu fumatul interzis pe casa scarii (le gasiti in comert).
Noi avem asa ceva, insa nu intotdeauna se respecta, mai ales de catre chiriasi - dar, rand pe rand, celor depistati li s-a atras atentia si majoritatea au inteles (exceptii mai sunt...)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu capra la bloc StefaniaEmerson StefaniaEmerson Au cumparat unii un apartament la parter si desfasoara activitati de firma. La cateva saptamani dupa mutarea lor am vazut cu stupoare cum si-au plantat o ... (vezi toată discuția)
Este interzis sa fumezi pe scara blocului? dorel13 dorel13 Datorita saraciei, unii tineri care nu au bani sa mearga in oras, se mai strang pe scara blocului sa stea de vorba si se mai fumeaza si cate o tigara. Un ... (vezi toată discuția)
Am fost amendat de poliția locală pentru că am fumat în scara blocului, deci în spațiu privat. e legală amenda? Cryio Cryio Am primit o amenda de 100 RON pentru fumat in scara blocului de la Politia Comunitara pe premiza ca e ilegal fumatul in spatii publice inchise de 3+ pereti. Am ... (vezi toată discuția)