avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inventariere si decizie de imputare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inventariere si decizie de imputare

va rog sa ma ajutati cu un raspuns
suntem o firma de retail am facut un inventar s-a constat un minus la invetarul respctiv , iar intrebarea este cum poate fi imputat acest minus avand in vedere faptul ca angajatii au gestiune colectiva au semnat un document in acest sens si li se retine garantie materiala in fiecare luna.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 12:34, 2 Februarie 2010
Este raspundere colectiva.
daca exista un gestionar care se ocupa de acea gestiune decizia de imputatie va fi emisa pe numele acestuia. daca gestiunea este colectiva, decizia de imputatie se emite pe numele tuturor gestionarilor, proportional. sa aveti in vedere ca imputatia sumelor se face in urma unei hotariri judecatoresti.
trebuie sa existe decizie de sanctionare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inventar, decizie de imputare Tania  D Tania D suntem o firma de retail si in urma cu putin timp s-a efectuat un inventar, s-a constatat un minus. intrebarea este cum se poate imputa acest minus avand in ... (vezi toată discuția)
Imputare inventar burgundy burgundy Buna Ziua La firma cu care am colaborat pe baza unui contract de prestarii servici s-a facut un inventar, deoarece urma sa imi schimb locul de munca. ... (vezi toată discuția)
Imputare dupa inventar. ifrimcristina ifrimcristina in urma unui inventar angajatii ies lipsa la invetar si le fac decizii d eimputare si angajamente de plata dar ei nu vor sa semneze, ce fac in aceasta ... (vezi toată discuția)