avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită buna ziua, am o somatie imobiliara din 18.01.2024 ...
Discuție deschisă în Executare silită

buna ziua, am o somatie imobiliara din 18.01.2024 plicul a ajuns ...

buna ziua,
am o somatie imobiliara din 18.01.2024
plicul a ajuns la mine pe data de 2.02.2024, am 15 zile sa rezolv situatia
eu initial am contractat un credit la BCR, de nevoi personale, pentru care mi se opreste din salariu 1/3 din venit
am facut dovada de plata la firma de executare, cu toaqte acsetea, desi este un credit de nevoi perosnale si mi se opreste din salariu,
firma de executare a facut somatie imobiliara
au voie sa faca asa ceva?? in conditiile in care eu am poprire pe salariu pentru acest credit ...si creditul a fost de nevoi personale??
multumesc



Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:27, 8 Februarie 2024
Buna ziua, este legala executarea silita simultana mobiliara si imobiliara. Daca sunt alte motive de melegalitate sau netemeinicie ale somatiei, aveti 15 zile sa o contestati in instanta de cand ati primit somatia.
Ce valoare are creanța pentru care sunteți executat silit`? Peste 10.000 lei`?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie imobiliara bugsynel bugsynel buna seara! am si eu o problema si sper ca ma puteti ajuta: am avut un credit de nevoi personale in val de 20 000 lei in care nu am avut ipoteca sau gaj ... (vezi toată discuția)
Executare silita fara contract de ipoteca imobiliara sau mobiliara? brandon5 brandon5 Buna ziua. Am semnat in anul 2008 un contract de credit pentru nevoi personale si un card de credit, fara garantii imobiliare sau mobiliare. In ... (vezi toată discuția)
Care este ordinea la executarea silita ptr un credit ipotecar neachitat , vanzarea imobilului , si apoi poprire pe venituri, vanzare bunuri mobile? znicolae9 znicolae9 In 2008 am cumparat un apartament.cu ajutorul a 2 contracte de credit oferite de aceeasi banca :[b]un contract de credit ipotecar si un contract de facilitate ... (vezi toată discuția)