avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara, am facut un proces pentru a obtine 1/3 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara, am facut un proces pentru a obtine 1/3 dintr-un apartament. ...

Buna seara, am facut un proces pentru a obtine 1/3 dintr-un apartament. Mi s-a cerut de la judecatorie sa precizez valoarea bunului pentru care se calculeaza taxa de timbru. Taxa de timbru a fost calculata la 27000 lei. Intrebarea este, trebuie sa platesc eu toata taxa sau doar o treime ? Pârâții trebuie sa plateasca diferenta ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:24, 4 Februarie 2024
Toata taxa o platiti dvs ca dvs ati facut cerere, apoi, daca câștigați, se recuperează de la parati sub forma cheltuielilor de judecata.
Deși pare ilogic se plătește taxa de timbru stabilita la valoarea întregului imobil..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri comune- taxa judiciara de timbru/nelamuriri mariana2525 mariana2525 Buna ziua Am 3 intrebari cu care va rog sa ma ajutati: 1. La partaj s-a atribuit bunul 20%-80% insa reclamantul a cerut 90% si a platit taxa timbru 100% ... (vezi toată discuția)
Reexaminare taxa timbru partaj ContSters292785 ContSters292785 Am citit textul de mai jos si am ramas uimita. \\"Modificarea taxei judiciare de timbru este o cale de atac, aflata la dispozitia atat a reclamantului, cat ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru blasone blasone Firma noastra a fost chiriasa intr-o hala pe timp de aprox 1 an. Am platit toate cheltuielile , chirie , gas, curent,etc. In momentul in care noi am hotarat ... (vezi toată discuția)