avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie construire.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie construire.

Autorizatie construire. Buna ziua, intentionez sa cumpar 510 mp teren intravilan intr_o comuna. Am auzit zvonuri de la localnici ca primarul ar fi spus ca va da autorizatie de construire casa la un minim al terenului de 750mp. Va rog sa imi spuneti daca e posibil si legal asa ceva. Eu stiam ca se are in vedere CUT si POT, deci in functie de suprafata terenului, faci si casa, dar nu sa fie un minim stabilit al terenului. Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 4 Februarie 2024
Anastasia gar, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:37, 5 Februarie 2024
Nu mai credeti tot ce auziti.
Gasiti aici detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces proprietate adiel adiel Buna ziua, Doresc sa achizitionez un teren in comuna Banesti. Terenul are 1000 mp ( conform cadastru/intabulare/carte funciara), din care 750mp ( 27x28) si ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan alin2s alin2s Buna ziua, Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa-mi construiec o ... (vezi toată discuția)
Lntrebare suprafata necesara constructie casa catalintl catalintl Buna ziua. Am cumparat si eu un teren de 170 metri patrati, sun interesat daca am voie sa construiesc pe el o casa. Cata suprafata de constructie am voie sa ... (vezi toată discuția)