avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , As vrea sa stiu daca o persoana cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , As vrea sa stiu daca o persoana cu handicap grad ...

Buna ziua ,
As vrea sa stiu daca o persoana cu handicap grad accentuat care lucreaza in sectorul bugetar , poate beneficia de concediu suplimentar de cel putin 3 zile , In situatia in care beneficiaza si de concediu suplimentar pentru conditii vatamatoare de 5 zile.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:03, 4 Februarie 2024
Salariatii care lucreaza in conditii grele, periculoase sau vatamatoare, nevazatorii, alte persoane cu handicap si tinerii in varsta de pana la 18 ani beneficiaza de un concediu de odihna suplimentar de cel putin 3 zile lucratoare.

Numarul de zile lucratoare aferent concediului de odihna suplimentar pentru categoriile de salariati prevazutemai sus se stabileste prin contractul colectiv de munca aplicabil si va fi de cel putin 3 zile lucratoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor la co pentru persoanele cu dizabilitati. evcont evcont O persoana cu dizabilitati cu gradul II, accentuat, incadrata, beneficiaza de spor la concediul de odihna? (vezi toată discuția)
Concediu suplimentar sandita sandita Sunt persoana cu handicap accentuat, angajata pe perioada nedeterminata. As vrea sa stiu daca beneficiez de concediu de odihna suplimentar si cit este acesta. ... (vezi toată discuția)
Co suplimentar pt conditii de munca grele, vatamatoare ggasokaa ggasokaa Buna ziua, Conform art 147 din CM, salariatii care lucreaza in conditii grele, periculoase sau vatamatoare, nevazatorii, alte persoane cu handicap si tinerii ... (vezi toată discuția)