avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salut! Am cumpărat o mașină din Germania de la un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salut! Am cumpărat o mașină din Germania de la un vânzător ...

Salut! Am cumpărat recent o mașină din Germania de la un vânzător privat și am adus-o în țară pe platformă. Ajuns acasă, m-am trezit că lipsește prima pagină a contractului de vânzare-cumpărare, care era format din două foi. De parca sa evapurat. Si era prima pagina cea mai importanta.

Am discutat cu vânzătorul, care a încercat să mă ajute cum a putut. A promis că îmi va trimite un contract nou prin e-mail, semnat de el. Așadar, practic, el l-a semnat, l-a scanat (color) și l-a trimis prin e-mail.

Acum mă întreb dacă pot să înmatriculez mașina cu un astfel de contract tipărit la imprimantă. Mă gândesc că ar putea fi o diferență între o semnătură printată și una reală.

Dacă cineva s-a mai întâlnit cu o situație similară, vă rog să mă ajutați, pentru că sunt destul de neliniștit.
Ultima modificare: Duminică, 4 Februarie 2024
Jhnwave, utilizator

Alte discuții în legătură

Contractul este valabil ? timofil timofil S-a semnat un contract de vanzare - cumparare pentru un produs, produs care ni-sa promis verbal prin telefon ca este de productie 2009, ca este cel mai ieftin ... (vezi toată discuția)
Un contract intre doua parti Mario Bro Mario Bro Un contract intre doua parti : stampilat ,semnat olograf se poate combina si cu semnatura digitala in pdf adobe pe acelasi document si este valabil din ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare pentru un vehicul folosit rares85 rares85 Buna ziua Este valabil un contract de vanzare-cumparare pentru un vehicul folosit scos la imprimanta si complectat de catre vanzatorul masinii ... (vezi toată discuția)