avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, In situatia in care, proprietari din cadrul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, In situatia in care, proprietari din cadrul condominiului ...

Buna ziua,
In situatia in care, proprietari din cadrul condominiului sunt si societati de tip SRL si acestea solicita facturi corespunzatoare valorii cuantumului de plata cu privire la intretinere, este aceasta o forma legislativa din punct de vedere contabiliceste, corecta, tinand cont ca asociatia de proprietari nu executa servicii si nici nu emite facturi?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:38, 5 Februarie 2024
Eu zic sa mai asteptati. Nici ele (organele fiscale nu intele si nu stiu mai multe).
O organizatie din Timisoara (FALT - Federatia asociatiilor de locatari din Timisoara) a inaintat o scrisoare catre ministrul de finante, prin care se aduc argumente solide asupra faptului ca asociatiile de locatari/proprietari nu sunt societati comerciale, sunt organizatii non profit, nu prea stam bine la capitolul fonduri, asa ca sa ne mai lase in pace...
Daca vreti , mai asteptam putin, sa vedem cum se aseaza lucrurile. Tinem legatura !
Puteti sa ma contactati pe adresa de mail din profil
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2024
Adam Grecu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . va rog frumos daca puteti sa imi spuneti - presedintele ... nleanca nleanca Buna ziua . Va rog frumos daca puteti sa imi spuneti - Presedintele FALT Timisoara -(Federatia Asociatilor de Locatari Timisoara) Organizatie-non profit ... (vezi toată discuția)
Ce face federatia asociatiilor de propietari pentru locatari ? rodica_post rodica_post Conform legislatiei in vigoare -cu privire la Asociatiile de Propietari -s-a infiintat FEDERATIA ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI DIN ROMANIA - ... (vezi toată discuția)
Cine poate verifica un administrator? sorintm sorintm Buna ziua,doresc sa stiu cine poate verifica gestiunea un administrator de bloc daca nu suntem afiliati la FALT(Federaţia Asociaţiilor de Locatari ... (vezi toată discuția)