avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua . Va rog frumos daca puteti sa imi spuneti - ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua . Va rog frumos daca puteti sa imi spuneti - Presedintele ...

Buna ziua .
Va rog frumos daca puteti sa imi spuneti - Presedintele FALT Timisoara -(Federatia Asociatilor de Locatari Timisoara) Organizatie-non profit -poate fi presedintele ASOCIATIEI DE PROPIETARI in imobilul unde are locuinta ( propietar fiind) ?POATE EXISTA conflict de interese?!
Multumesc frumos !
Ultima modificare: Luni, 12 Septembrie 2022
nleanca, utilizator
Cel mai recent răspuns: nleanca , utilizator 11:24, 22 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legiuitorul nu a prevazut conditii speciale sau alte interdictii consemnate in disp L nr 196/2018,pentru ocuparea functiei de presedinte de asociatie de proprietari
In speta nu poate fi pus in discutie caz de incompatibilitate sau conflict de interese
Multumesc frumos! Stima si multa pretuire !
Am uitat sa mentionez ca Administrator este Falt Timisoara la imobilul unde locuiesc eu si Presedintele Falt
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul expus, nu este nicio incompatibilitate doamna.
Da, aveti dreptate doar ca la petitie mea de a_ mi arata Procesul Verbal cand a fost ales PRESEDINTE ( persoana mai sus mentionata )am fost atat de "placut surprinsa "ca : eu am fost prezenta , am fost aleasă CENZOR cand de fapt ATENTIE: avand deces in familie (mama mea) am fost la 40 km de Timisoara NU AM PARTICIPAT LA SEDINTA acest proces verbal este semnat de membri Cex ( membri care sunt neinscrisi in acordul de asociere ) si cel care a scris P.V ce e de facut??? Instanță, ???Parchet???
Adunarea Generala Nu s a desfasurat in conditii legale., listele de plata nu au fost întocmite legal nici inainte de legea 196/2018 nici dupa ,fiind administrat imobilul de FALT TIMISOARA plateam la dansul cheltuielile inclusiv in luna august a.c , pe chitante este semnătură dansului ori daca este presedinte nu are voie, si ar fi multe de spus cum functioneaza aceasta asociatie!
Nimeni si nimic nu este mai presus de LEGE!
Multumesc frumos ! Poate am întins discuția,
Adam Grecu a scris:

In cazul expus, nu este nicio incompatibilitate doamna.

Ultima modificare: Joi, 22 Septembrie 2022
nleanca, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! un președinte al asociatiei de proprietari poate ... traian_m traian_m Bună seara! Un președinte al asociatiei de proprietari poate sa fie și administratorul/reprezentantul legal al firmei de curățenie care are contract ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari fara presedinte si comitet executiv Mihaela0215 Mihaela0215 Buna ziua, Din cauza unor probleme majore legate de spatiul comun, de canalizare si documentele imobilului, suntem in situatia in care nimeni nu isi doreste ... (vezi toată discuția)
Un contract de inchiriere a unui spatiu comun, semnat de presedintelel ... cocani cocani Un contract de inchiriere a unui spatiu comun, semnat de presedintelel asociatiei cu sotia sa, in calitate de chirias (firma acesteia) poate fi atacat in ... (vezi toată discuția)