avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Un președinte al asociatiei de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Un președinte al asociatiei de proprietari poate ...

Bună seara!
Un președinte al asociatiei de proprietari poate sa fie și administratorul/reprezentantul legal al firmei de curățenie care are contract prestări servicii curățenie cu Asociația respectiva?
Cel mai recent răspuns: nleanca , utilizator 15:05, 22 Septembrie 2022
Nu se poate ,ca aceiasi persoana in cadrul unei asociatii de proprietari sa detina concomitant functia de presedinte de asociatie care este factor decizonal si cea de administrator de imobil care are competenta executionala,este conflict de interese
Nu e vorba de administrator de imobil, ci de administrator al unei firme de curatenie ce are contract cu asocciatia. Tot conflict de interese e.
Buna ziua ! IMOBILUL unde locuiesc a fost administrat de FALT Timisoara( ULTIMA LUNA A ADUS ALT ADMINISTRATOR ) pretinzand ca este presedinte al imobilului unde locuiesc eu , ba mai mult am primit P.v unde a fost ales -ca raspuns a petitiei depusa de mine in data de 30/08/2022. Acest proces -verbal semnat de CEX unde pe mine ma pune prezenta si mai mult am fost aleasa cenzor , sedinta la care nu am participat , avand deces in familie- mama 23/02/2018, sedinta bloc 24/08/2018 si fiind plecata la sat 40 km distanta de domiciliul meu . FIIND admistrat de Falt TIMISOARA si platind cheltuielile la dansul -avem chitantele semnate de dansul -actual presedinte de ce si pentru ce se substituie la FUNCTIA DE PRESEDINTE? Eu stiind ca este alta persoana aleasa ca si presedinte al asociatiei , Din raspunsul dv. de mai sus am inteles de ce a renuntat la contractul cu Falt TIMISOARA unde este presedinte , da, conflicte de inters din documentele ce le detin asta este 24/08/2018 pana la data 30/08/2022
Multumesc frumos! MULTUMESC CA EXISTATI!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . va rog frumos daca puteti sa imi spuneti - presedintele ... nleanca nleanca Buna ziua . Va rog frumos daca puteti sa imi spuneti - Presedintele FALT Timisoara -(Federatia Asociatilor de Locatari Timisoara) Organizatie-non profit ... (vezi toată discuția)
Timp legal de raspuns pentru administratorul asociatiei buna ... fiordul fiordul Timp legal de raspuns pentru administratorul asociatiei buna ziua, in cat timp este obligat sa-mi raspunda administratorul asociatiei de proprietari la ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari fara presedinte si comitet executiv Mihaela0215 Mihaela0215 Buna ziua, Din cauza unor probleme majore legate de spatiul comun, de canalizare si documentele imobilului, suntem in situatia in care nimeni nu isi doreste ... (vezi toată discuția)